<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[då ska jag falla fritt]]>

Vilken dag. Vilken värdelös dag. Vilken.. vilken meningslös dag. :c
absolut ingen bra dag. Och jag tror inte den kommer bli bättre heller.
Trotts att han kommer. Men hatet sitter långt inne. Alldeles för långt inne.
Nu kan inte ens han göra mig glad. Idag är jag förstörd.

Ikväll sover jag hemma. Är så illa tvungen. Trotts att jag egentligen vill sova i Sunne.
Imorgon är det fest. Kalas. Party. Fylla. Jag ska bli full och ha klackarna i taket.
Imorgon ska jag somna i en buske. Imorgon ska jag ha förbannat kul.]]>
<![CDATA[Onsdag 29,]]>
Sitter hos Alexandra. Yes jag har fått hit min egna dator nu och fått igång internet. Men jag har fortfarande inte hittat laddaren till kameran så mobilbilder får duga så länge. Bättre än inget. Inte sant?! Iallafall.. Så sitter hon och gör läxor medans jag fläskar i mig mjölkchoklad. Det får bli sista dagen nu. För jag har äntligen fått mina pengar. Innan halloween (?) ska jag vara pinne igen. Nej inte så överdrivet. Men jag ska få på mig mina jeans utan att gå som jag skitit ner mig. If you know what I mean. Inge banta, mer träning.

Nu ska jag röka. Vafan hände? Från inge problem alls till skit varm. Uschamejja.]]>
<![CDATA[Hold my head up]]>
Jag kan erkänna att ibland gör det ont att inte ha en pappa som bryr sig. En pappa som bara ger mig pengar för att han måste. Egentligen handlar det inte om pengar. Hade han bara visat att han älskade mig, och att jag betydde något för honom så hade det helt totalt kvittat med pengar. För kärlek från pappa är något som jag skulle kunna leva på. Men nu får jag ingen kärlek från han. Och just därför tycker jag att han kan ju ge mig mina pengar som han är skyldig att ge mig. Men icke. Det är snart den sista, och jag har inte sett röken av pengarna. & det drabbar mig faktiskt ganska rejält nu. Eftersom jag skulle köpt gymkort i måndags, men utan pengar blir det svårt. Till helgen är det marken - det betyder fest. Och får jag inga pengar kan jag lika gärna ligga hemma. Det enda jag önskar, är faktiskt att pappa kunde visa att han kommer ihgå mig.

Nog pratat om det. Men där fick några av er svar på frågan hur det går med träningen. Jag ska sätta igång så fort jag får pengar. Jag behöver visserligen bara 300 till. Nej 200. Eftersom jag jobbade idag och fick pengar :} Men .. jag skiter inte pengar och då får det vänta. Anledningen till att bloggen är död är för att jag bor i Sunne under veckorna, och under helgerna träffar jag folk. Datorn ska inte ta så mycket tid längre. Jag uppdaterar alltså när jag har något att säga. Eller när jag känner för det. När jag vill. Allt ska vara på mina villkor.

Imorgon är det skola. Lika så torsdag & fredag. Sen helg.
Det går så damn fort. Och jag är tatueringssugen nu.
Därför har jag klottrat skisser på hela kroppen. haha. :}

nu ska jag packa kläder. sover hos alexandra.
Puss!]]>
<![CDATA[Outfit]]>
Somsagt fyller min bror år idag.
Tyckte att han förtjänar mig med kläder på iallafall.
Alltså.. jag brukar inte springa runt naken,
men därimot med kallingar och linne.

Föresten
det är svårt att hitta blogglusten när jag inte
ens hittar kamera laddaren.
Nu ska jag fan ta och hitta den.]]>
<![CDATA[m0rgonhumor]]>
inte varje söndagsmorgon som Clintan skriver inte :}}
Nu ska jag fortsätta dö lite.

Igår var jag på bio med bra folk.
Åt på Mc dondalds.
Köpte upp mina sista ören.
Tur att vi får studiebidrag nu.

Idag fyller min lillebror år.
& ikväll ska jag på gymping.
och kanske sova i Hagfors :}}]]>
<![CDATA[Is all I will know]]>


Lika tråkig fredagskväll som det var förra veckan. Jag gör ju aldrig något. Och nu börjar det att gå mig på nerverna. Samtidigt som det är skönt att bara få tänka också. Vara för sig själv. Lyssna på fetaste spotifylistan. Känna ångest för att man gått upp i vikt, det klarar man bäst själv. Inte att jag är sjuk igen. Nono. Jag vill bara.. Jag vill kunna leva som vanligt utan att få detdär jäkla beroendet såfort jag blir frisk. Att slippa köpa dendär godispåsen för 50 kronor varje dag skulle vara bra för mycket just nu.

Ut och röka i regnet nu. Efter det ska jag kolla igenom mer bilder. Sen kanske se en skräckis. Som om jag inte sett nog med film under veckan när jag varit hos bebbi. Ringa hit sällskap kanske. Jag vet inte jag. Min låtsas farmor är ju här. Men hon kanske sover redan. Jag vet inte. Tråkigt har jag iallafall. & imorgon ska jag nog städa litegrann, satta fast skruvarna i mina hyllor som någon satt upp. (ingen vet vem). Leta upp lite skolböcker. Vika lite kläder. Mina bruna uggs dog idag också. Som tur är fick jag ett par nya - svarta.
]]>
<![CDATA[new found glory, kiss me]]> visst att jag saknar dig
men han är fortfarande bättre
det är slut
du är slut
en dag vaknar du och inser
vad du inte har kvar.

]]>
<![CDATA[21 september 2010]]>

Sov ju somsagt inte hemma inatt så därför har jag inte kunnat skriva något. Men nu är jag hemma igen för att hämta kläder och skriva klart lite inlämningsuppgifter som jag skulle ha lämnat in för två veckor sedan. Men bättre sent än aldrig. Ellerhur?! :} Hon får nöja sig med en idag, jag orkar inte skriva två.

Dagen då. Började med att jag var "sjuk" egentligen kallas det trött men jag tog en lite sovmorgon. Till kvart över 7. Sen fick jag och bebbi skjuts till skolan. Hade engelska. Glosförhöret gick ganska bra, 17/23 och då hade jag ändå inte tränat under helgen. Sen hade vi historia prov. Det gick sämre. Kommer garanterat att får göra om det eftersom jag inte hade ork till att läsa på igår (dum som jag är). Men vi slutade vid 11 ungefär. Då var det dags att gå till jobbet. Första dagen. Första gången. Visste inte riktigt vart jag skulle börja för det var så mycket saker, men när man väl kom igång så gick det ganska fort. Skönt med lite pengar!

Efter jag var klar tänkte jag gå hem till bebbi för att se på film och äta mackor, men så långt kom vi aldrig eftersom vi skulle med hennes mamma ut och äta. Blev en skaldjurssallad. S k i t g o t t . [Synd att jag inte hittar min kameraladdare så att jag kan ta kort. Men det får ni leva med] Sen gick vi i affärer och hon fick köpa sig födelsedagspresenter, och jag såg en jacka som j a g m å s t e h a . Det stod mitt namn på den.

Nu ropar mamma att det är mat.
Jag funderar på om jag är hungrig.
Ja det är jag.
Kollade mig i spegeln (onödigt jag vet!)
woops så var jag inte hungrig längre.
Men en cigg ska jag njuta av.

Åker tillbaka till bebbi ikväll. Hon fyller hela 17 år imorgon.
Min lille tjej börjar bli stor nu.
]]>
<![CDATA[-]]> v e t   i n t e   v a d   j a g   s k a   s ä g a
m e n   j a g   t y c k e r   o m  n å g o t  m e d  d i g
j a g   v i l l   i n t e   ä n d r a   p å   m i g
m e n   o m   j a g   m å s t e   v ä l j a
p å   a t t   f ö r ä n d r a   o c h   f ö r l o r a
s å   v ä l j e r   j a g   f ö r ä n d r a .]]>
<![CDATA[3 svarta]]>

domdär vill jag ha. domdär skulle passa perfekt i min garderob.
synd att jag är luspank. och att 500 ska gå till gymkort :c]]>
<![CDATA[Gryyymt :'D]]> ]]> <![CDATA[Jag sover hos bebbi.]]>
Jag måste börja packa nu. Jag ska sova hos bebbi under veckan. Tror det blir hela veckan. Vi får se. Jag hoppas det. För jag älskar att vara där. Det ger mig livslust. Och imorgon ska jag jobba för första gången. Städjobb. Nu känner jag mig vuxen hähä. Mamma börjar skolan. Och jag börjar jobba :}} ballt!

Få se nu. Ska försöka komma ihåg att ta med mig allt. Ska leta upp mitt mobila internet. Kan vara bra att ha med sig det. Så att vi kan sitta brevid varandra och blogga. Och jag kommer inte klara mig utan bloggen i en vecka. Nää nu får jag minsann leta igenom allt och hitta dendär lilla korven.

Har ni haft en bra dag?
Det har jag.
Somnade hos bebbi förut efter skolan,
sen tog jag bussen hem.

]]>
<![CDATA[Demokratin i Sverige]]> Vad hände med demokratin i sverige? :l
Lolz, fan vad alla överreagerar på att sd kom in i riksdagen.
Förhoppningsvis öppnar de övriga partierna ögonen för att kanske ändra lite smått på invandrarpolitiken. Sveriges befolkning hade ju inte röstat på sd om det inte funnits ett problem, right?
Men vad vet jag?
sitter nu uppe och kollar på alla småbarnsfasoner om demonstration osv.
Deal with it! Sverige har röstat!


Däremot så tror jag att de andra partierna överdriver och ser SD på ett felaktigt sätt. SD har som huvudfråga invandringspolitiken, men skillnaden mellan SD's syfte och de andra partiernas uppfattning är att SD inte vill skicka hem några invnadrare som redan är i Sverige. SD vill istället minska intaget av invandringen (vilket jag personligen kan hålla med om). De andra partierna anser att SD vill skicka hem alla invandrare och inte ta in några fler, vilket är delvis fel. Jag kan hålla med SD i vissa saker, tex att vi BEHÖVER minska intaget av invandrare. Det är mycket pga av invandrarna som vi har så mycket arbetslöshet. Jag menar inte att invandrarna kommer hit och tar svenskarnas jobb, MEN det är ju faktiskt ett faktum att ju mer folk som är i Sverige (spelar ingen roll om det är invandrare eller svenskar) så räcker ju inte jobben till. Det är ju ingen som kan neka till det.

Varför står Sverige så öppet för invandring när nästan inget annat land i famförallt Norden inte gör det... Jag tycker inte att det är rätt att vägra ta in fler invandrare (likt Finland och Norge), men om alla länder i Norden och vissa andra i EU skulle splitta upp invandringsintaget i Sverige så skulle det gynna alla. Sverige får mindre invandare vilket faktist är nödvändigt, och de andra länderna får in fler invandrare vilket också är nödvändigt.

Slutsats: Riksdagspartierna borde öppna upp ögonen och lyssna på sina svenska medborgare. Vi VILL inte ha så mycket invandring som vi har i Sverige just nu. Det blev ju bevisat igår... Riksdagspartierna borde sammarbeta med SD, kanske inte fullt ut, men i alla fall ta vissa råd och ta emot förslag som SD faktist har en bra åsikt om. Sooo.. Lägg ner nu. Gör något positivt av det negativa (om ni tycker det är negativt). Som typ, dra härifrån?!

Tack o hej.
nu har jag sagt mitt
]]>
<![CDATA[Vuxna människor.]]>
Trevlig överraskning såhär på måndags eftermiddagen. Från 150 till 300 på en dag :}
Synd bara att jag är mer aktiv här på bloggen än på bilddagboken.
Men det är trevligt ändå. & välkommen mina nya läsare :*

jag skriver mer snart.
jag måste fixa lite grejer.
läste btw att folk ska demonstrera för att SD kom in i riksdagen.
vafan. lev med det. tänk om vi skulle göra sådär,
ifall något annat parti kom in .. det skulle inte ni gilla.
Vuxna människor.
fast ni verkar inte vuxna.]]>
<![CDATA[Ooh yes!]]> Verkar som att moderaterna vann. Underbart. Och all jäkla klagan på SD,
om dom kunde läsa på lite innan dom öppnade käftet. Usch.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen. Skola imorgon :}}

Puss&Godnatt.]]>
<![CDATA['göra dig besviken']]> "Om du älskar mig kommer jag lämna dig


Om du lämnar mig kommer jag älska dig


Jag kommer göra dig besviken"

]]>
<![CDATA[I ♥ U]]>

Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig.
älskade lilla vän. ♥

Självklart skulle jag aldrig ha skrivit att det var mysigt väder ute. 2 minuter senare började det spöregna. Typiskt. Då är det bara att fortsätta städa då. Jag började lite förut. Men kommer aldrig att bli klar. Men golvet ser man igen. Förutom på vissa ställen. Men vad gör det om 100 år?]]>
<![CDATA[Written in the stars]]>



Nu har jag redigerat över 200 bilder. Och det är dryyyygt. Men det måste göras. Eller det är väl inget måste, det är något som jag väljer själv. Men jag vill kunna hjälpa folk som vill ha sina bilder redigerade, då får man offra sig några timmar i veckan. Tänkte iallafall gå ut på en promenad, det förtjänar jag. Det är fortfarande ganska mysigt väder ute. Och klockan 19.oo ska jag med mamma och rösta. Jag är moderat. Hon ska rösta på SD - endast för att inte få in miljöpartiet. Och SD hade tagit upp bra saker faktiskt.

Är ni intresserade av politik?
Jag kan säga att jag har blivit det på senaste tiden.
Och moderat har jag alltid varit.]]>
<![CDATA[Out of my mind]]> ]]> <![CDATA[Outfit]]>

Här ser ni dom älskade jeansen. Har haft dom nerpackade i en kartong i över 3 månader eftersom jag flyttat och grejer, men igår när jag gjorde klart det sista så hittade jag dom igen. Blev överlycklig. Från början fick jag dom av en gammalklasskompis, Amanda. Och jag har aldrig någonsin ägt ett par jeans som sitter så bra. Linnet är bara en vanligt linne från h&m, visserligen jäkligt gammalt. Är storlek 34, men är mycket större. Väl användt kan man kanske säga. Jag minns när jag använde det som mest, det var för 4 år sedan.]]>
<![CDATA[Jag är smått förälskad]]>

Detdär är grymt. Och ännu grymmare skulle det bli om det fanns i min garderob. Hädanefter ska jag aldrig impuls shoppa. Jag ska tänka läänge och väl om jag ska ha klädesplagget/varan. Jag har alldeles för mycket kläder här som egentligen inte är jag. Och som aldrig kommer att bli jag. Bloppis kanske? Eller så kan vi göra såhär. Ni fixar detdär åt mig. Sen får jag fixa en garderob med grejer som jag inte använder, och där får ni välja och vraka själva vad ni vill ha. Haha rätt smart idé fast aah.. nä jag tror vi skippar det.
]]>
<![CDATA[Tatuerings sugen.]]>

 

Jag vill utöka mina tatueringar. Jag vill ha massa fler. Men just idag vet jag bara om 3 styckna som jag vill ha. Och dom är hemliga. Jag vill inte att någon ska ta mina idéer - och jag vill inte att någon ska ha något som betyder mycket för mig. För så är det. Mina tatueringar betyder något för mig. Det är ingen billig kopia för att alla andra har en diamant på bröstet. Jag skulle aldrig tatuera in något bara för att någon annan har det. A L D R I G .

 

Ska försöka se om någon kan gadda mig innan oktober är här. Annars får jag väl vänta. Jag fyller ju faktiskt 18 snart också.. Bara 4 månader kvar ungefär. Då har jag ju tid på mig att spara pengar till min ryggtavla. Och till min chestpiece. Och till mina sleeve's. Aah. Som ni hör har jag planer.

 

Har ni några tatueringar? Eller ska ni gadda er? :}

]]>
<![CDATA[Godmorgon.]]>

Söndag idag dååååraaa.. & vad ska jag göra? Ingen aning. Försöka göra lite skolarbete, men det är jäkligt najs väder ute också så jag kanske ska gå ut och hitta på något. Först ska jag iallafall platta håret. Det står åt alla håll och lockarna börjar komma fram.. mindre charmigt. Sen har jag ju faktiskt en hel drös med bilder som ska roteras, beskäras osv.. Skulle man ju också kunna fixa med idag. Ska ta hem en film också. Action/Skräck. Hähä.

Får ju besök ikväll. H o p p a s   j a g . Det känns bra. Jag längtar. Det händer något i kroppen när jag vet att han är påväg hit. Jag vet inte.. Jag bara slappnar av och släpper allt det gamla bakom mig. Stressen försvinner och jag bryr mig inte om någonting annat. Det är skönt att känna så ibland också. Men om jag är kär, det vet jag inte. Jag har kommit fram till, att jag kan bli kär igen - men jag kan aldrig hitta den rätte. För den rätte är död. Vi hade det underbart. Men han dog. Men jag kan hitta den som nästan är den rätte. Men det fanns bara en som var perfekt i mina ögon. Men man behöver nog inte vara perfekt heller kom jag på. Sålänge det är kärlek, kan det nog inte bli något annat än bra. Sålänge det är kärlek, dår ödet sköta resten sen.

Nu blir det iallafall kaffe. Och en cigg. Jag har världens goaste byxor på mig också. Måste jag påpeka. Jeans med hög midja. Grymt fina. Kanske kan fixa bild lite senare. Jag har ju ändå inte så mycket pågång i mitt liv. Och något annat kan jag göra än att läsa hennes blogg. Jag läser bara för att se vad han gör.]]>
<![CDATA[Bloglovin']]> följa min blogg med bloglovin .
Inte så svårt. & har du en hel grym blogg?
Bara att hojta till här vid kommentarerna så kollar jag in den.
Jag är inte så kräsen. Sålänge du bjuder på dig själv.
Och voila så har du en extra bloglovin' kompis :}
Smidigt. Inte sant? Hähä.

Nej. Men ikonen kommer att ligga på sidan här.
Ni kommer att se den. Annars jäklar.

]]>
<![CDATA[Kära magister]]>
Inte för att jag har en magister. Men jag har en fröken. En mentor. En Bibbi. Och jag ska skicka in min hemuppgift till henne, men det går inte. Det står att mottagaren inte kan ta emot mejlet. Vafan. Ja är redan en vecka sen med att lämna in ju. Och när jag väl är klar så går det inte. Varför ska allt gå så fel med skolan. Jag har engelska glosor tills på måndag också, har jag tränat? Nä. Jag har hostoria frågor tills på måndag, har jag öppnat boken? Nä. Det går bra för mig känner ja. Eller inte. Men jag kommer rycka upp mig. När jag inser att det är min framtid jag leker med just nu. Och det är ju jäkligt synd om jag ska få leva ute på en bänk.

Nu tänkte jag iallafall sova. Jag tycker jag förtjänar det efter att ha gjort en snygg header där jag har mustasch o grejer. Jag passade i det. Ska nog börja odla. Hähä. 2012 kanske jag kan vara tomten :>
Godnatt på er älskade vänner. ♥
jag uppdaterar mer imorgon.]]>
<![CDATA[You are the one]]>

Min äldsta blogg. Den var över 4 år gammal. Och nu är allt borta och raderat. Inget kommer någonsin att komma tillbaka. Och det känns faktiskt ganska bra nu. Visst minns jag väl vad jag varit med om i mitt liv. Men jag tyckte bloggen behövde börjas om på nytt och istället för att göra en ny kan jag ju radera allt de gamla.

 

Jag gillar faktiskt namnet på bloggen. Det kommer från början från en låt, gjord av ingen mindre än vår egen Michael Jackson. Rockin' Robin är orginalet. Det var på den tiden som jag bara lyssnade på hans låtar, nu kan jag säga att min spotify lista är fylld med lite mer. Just ikväll är det Grease låtarna som spelas, underbart. ♥ Allt är verkligen bra ikväll. Förutom att jag tänkt för mycket på honom. Men det är sånt jag får leva med, vi är antagligen inte mer än människor - även fast jag vill tro jag är något annat ibland.

 

Nu ska jag försöka göra en ny header. Jag antar att det inte kommer gå som jag vill. Hjärnan är trött och det är förståeligt eftersom klockan är o4 på morgonen. Jag har varit vaken i .. 15 timmar. woops. Dags att sova strax tror jag innan jag ska göra något mer. Äsch då. Sova kan jag göra när jag blir gammal.

 

 

]]>